Kollen Fun Run

Kollensvevet er ikke bare for de som vil ta zipline eller rappell. Er dere en gjeng som er på utkikk etter en morsom og sosial aktivitet? Kollen Fun Run er en selvguidet aktivitet som passer for alle, og kan gjennomføres som en konkurranse eller en felles utfordring. Ved oppmøte får dere utlevert en sekk med diverse utstyr dere trenger for oppgaveløsningen. Og så er det Game On!! Zipline kan legges til som en avslutning om dere ønsker.

Arrangerer du sommeravslutning, utdrikningslag, kick off eller fest? Har idrettslaget, venninnegjengen eller foreningen din lyst til å gjøre noe gøy sammen?

Kollen Fun Run er en samling av ubemannede kreative oppgaver og utfordringer som kan løses i felleskap eller som konkurranse mellom to lag. Postene er plassert rundt hoppbakken og passer for alle grupper på fire personer eller fler.

Dere får utdelt en liten sekk og blir logget på en App hvor dere følger et kart og instrukser som trengs til oppgaveløsning underveis. Appen tar dere rundt i anlegget på egenhånd.

Oppgavene er ikke fysiske utover at man må gå mellom postene. Utfordringene som skal løses er ulike typer problemløsningsoppgaver, noe ferdighetsoppgaver som frisbeegolf, og kunnskapsspørsmål/quiz oppgaver.

Dere kan gjennomføre dette som én gruppe, eller i lag på 2-5 personer.

Varighet: 45-75min avhengig av hvor mye tid dere velger og bruke.

Dersom gruppen i tillegg ønsker en tur ned med ziplinen så får dere en grupperabatt på dette!

Pris for Fun Run er 250,- per pers


Send mail til booking@kollensvevet.no for å reservere.