Kollen Fun Run

Kollensvevet er ikke bare for de som vil ta zipline eller rappell. Er dere en gjeng som er på utkikk etter en morsom og sosial aktivitet? Kollen Fun Run er en selvguidet aktivitet som passer for alle, og kan gjennomføres som en konkurranse eller en felles utfordring. Ved oppmøte får dere utlevert en sekk med kart og diverse utstyr dere trenger for oppgaveløsningen. Og så er det Game On!! Zipline kan legges til som en avslutning om dere ønsker.

Arrangerer du sommeravslutning, utdrikningslag, kick off eller fest? Har idrettslaget, venninnegjengen eller foreningen din lyst til å gjøre noe utenom det vanlige?

Kollen Fun Run er en samling av ubemannede kreative oppgaver og leker som kan løses i felleskap eller som konkurranse mellom to lag. Postene er plassert rundt hoppbakken og passer for alle grupper på fire personer eller fler.

Dersom gruppen i tillegg ønsker en tur ned med ziplinen, gir vi en rabatt på dette.

Pris for Fun Run er 250,- per pers

Dersom dere ønsker å starte/avslutte med en tur i ziplinen, får man kr 100,- i rabatt på ziplinen. Det betyr at ziplinen inkludert inngang til Skimuseet som alle må betale kommer på kr 750,- (vanlig pris er kr 850,-). Er du medlem av Skiforeningen, Obos, e.l får du også rabatt på inngangsbilletten.


Send mail til booking@kollensvevet.no for å reservere.