Priser

Drop-in priser

Kollensvevet Drop-in - betales i toppen av hopptårnet.
Drop-in:               Kr    679,- per person.
Familie:                Kr 2.050,- 2 voksne + 2 barn under 18 år.
Studenter:         40% rabatt på alle hverdager. Billett kjøpes under Gavekort & Billetter.                                Gyldig bevis må fremvises (universitet, høyskole og folkehøyskole).
Vernepliktige:    40% rabatt på alle hverdager. Samme billett som for studenter. Billett
                              kjøpes under Gavekort & Billetter. Gyldig bevis må fremvises.
Honnør:              Kr 550,-. Gyldig legitimasjon må fremvises. Honnørrabatt gjelder                                dersom du er over 67 år, uføretrygdet etter folketrygdloven, blind eller                                svaksynt. Du må ha med legitimasjon. Ektepar eller registrerte                                partnere (ikke samboere) får begge rabatt hvis den ene oppfyller                                kravet.

Film:                     Kr 100,- for personlig film fra Kollensvevet. Du filmes fra fire                               kameravinkler som settes sammen en 40sekunders film som du får                               på mail kort tid etter svevet.

For å komme opp til Kollensvevet toppen av tårnet, må du også kjøpe inngangsbillett til skimuseet og heisen til toppen av hopptårnet.

Billett til Skimuseet - betales ved inngangen til Skimuseet.
Voksne: 150 kr
Barn: 75 kr (6-18 år)
Familie: 400 kr ( 2 voksne + 2 barn)
Student/Honnør: 130 kr
Som medlem i Skiforeningen har du gratis inngang
Publikum med Oslo-pass har gratis inngang
Guidet tur: 1200 kr (må bookes på forhånd)

https://www.skiforeningen.no/holmenkollen/skimuseet/
Medlemskap i OBOS og A-kortet gir også rabatt på inngangsbilletten

Reservasjon

Ønsker du et fast tidspunkt og forholde deg til kan du reservere egen tid hos oss. Reservervasjoner kan bare gjøres utenfor åpningstidene. Da bemanner vi og rigger vi opp og ned spesielt for deres gruppe. Dette gjør også at vi må ta en reservasjonskostnad i tillegg til prisen pr person. For større grupper tilbyr vi grupperabatter. Send oss en mail booking@kollensvevet så kommer vi tilbake med et tilbud.

Reservasjon - inntil åpningstidene (rett før åpning eller rett etter stengetid)
Reservasjonsprisene nedenfor gjelder dersom du ønsker og komme til oss når vi likevel har rigget opp og vi har folk på jobb. Send oss en mail for å booke egen tid før åpning eller etter rett etter stengetid.

Reservasjon - når det passer for deg utenfor åpningstidene.
Vi bemanner og åpner gjerne Kollensvevet spesielt for din gruppe. Priser på dette avhenger av gruppestørrelse og innhold i opplegget. Send oss en mail så sender vi et forslag og tilbud.

Reservasjonskostnaden kommer i tillegg til prisen pr person.

OBS!
Husk å beregne god tid på å komme deg opp til toppen av tårnet, det kan være kø i heisen. Reservasjon gir dessverre ikke mulighet til å gå foran heiskøen.

Antall personer
Reservasjonskostnad inntil åpningstidene
1-3
500 Kr
4-10
1000 Kr
Over 10
2500 Kr

Grupperabatter

Ved reservasjon for større grupper tilbyr vi grupperabatter. Disse rabattene kan ikke kombineres med andre rabatter som tilbys i drop-in tiden. Send oss en mail på booking@kollensvevet.no så sender vi deg et tilbud og forslag.

Andre rabatter

Er du medlem av Skiforeningen, OBOS eller A-kort vil du få 100 kroner avslag på Kollensvevet ved fremvisning av medlemsskapsbevis.

Rabatten gjelder for:
Skiforeningen: Kortholder + én gjest
OBOS: Kortholder + tre gjester
A-kort: Kortholder + fire gjester