Priser

Kollensvevet er en attraksjon i toppen av hopptårnet i Holmenkollen.
Alle må i tillegg betale en inngangsbillett for inngang til skimuseet og heisen til toppen ved inngangen til Skimuseet.

Kollensvevet Drop-in - betales i toppen av hopptårnet.
Voksen:               Kr    750,- per person.
Barn:                    Kr    650,- per person under 18 år.
Familie:               Kr 2.250,- 2 voksne + 2 barn under 18 år.
Studenter:         Kr 650,- per person. Gyldig bevis må fremvises                               (universitet, høyskole og folkehøyskole).
Vernepliktige:   Kr 650,- per person. Gyldig bevis må fremvises.
Honnør:              Kr 650,-. Også for ledsager. Gyldig legitimasjon må                               fremvises. Honnørrabatt gjelder dersom du er over                               67 år, uføretrygdet etter folketrygdloven, blind eller                               svaksynt. Du må ha med legitimasjon. Ektepar                               eller registrerte partnere (ikke samboere) får                               begge rabatt hvis den ene oppfyller kravet.

Kollensvevet befinner seg i toppen av hopptårnet. For å komme seg dit må en kjøpe inngangsbillett til Skimuseet som inkluderer heisen opp til hopptårnet.

Billett til Skimuseet - betales ved inngangen til Skimuseet. Alle som ønsker å ta Kollensvevet, eller bare ønsker å bli med opp i hopptårnet, må betale inngang til Skimuseet og hopptårnet.

Voksen: 190 kr
Barn: 95 kr (6-18 år)
Familie: 475 kr ( 2 voksne + 2 barn)
Student/Honnør: 170 kr
Guide: 2000 kr (må bookes på forhånd)

Som medlem i Skiforeningen får du 50% rabatt på inngangsbilletten. Det samme gjelder medlemmer i OBOS. Husk å ta med medlemsbevis. Publikum med Oslo-pass har gratis inngang.

https://www.skiforeningen.no/holmenkollen/skimuseet/


Reservasjon

Ønsker du et fast tidspunkt og forholde deg til kan du reservere egen tid hos oss. Reservervasjoner kan bare gjøres utenfor åpningstidene. Da bemanner vi og rigger vi opp og ned spesielt for deres gruppe. Dette gjør også at vi må ta en reservasjonskostnad i tillegg til prisen pr person. For større grupper tilbyr vi grupperabatter. Send oss en e-post til booking@kollensvevet.no så kommer vi tilbake med et tilbud.

Reservasjon - inntil åpningstidene (rett før åpning eller rett etter stengetid)
Reservasjonsprisene nedenfor gjelder dersom du ønsker og komme til oss når vi likevel har rigget opp og vi har folk på jobb. Send oss en mail for å booke egen tid før åpning eller etter rett etter stengetid.

Reservasjon - når det passer for deg utenfor åpningstidene.
Vi bemanner og åpner gjerne Kollensvevet spesielt for din gruppe. Priser på dette avhenger av gruppestørrelse og innhold i opplegget. Send oss en mail så sender vi et forslag og tilbud.

Reservasjonskostnaden kommer i tillegg til prisen per person.

OBS!
Husk å beregne god tid på å komme deg opp til toppen av tårnet, det kan være kø i heisen. Reservasjon gir dessverre ikke mulighet til å gå foran heiskøen.

Antall personer
Reservasjonskostnad inntil åpningstidene
1-3
500 Kr
4-6
750 Kr
7-10
1000 Kr

Grupperabatter

Ved reservasjon for større grupper tilbyr vi grupperabatter. Disse rabattene kan ikke kombineres med andre rabatter som tilbys. Send oss en e-post til booking@kollensvevet.no så sender vi deg tilbud og forslag.