Priser

Drop-in

679 kr per person + inngang til skimuseet.
For å komme opp til oss toppen av tårnet må du også kjøpe inngangsbillett til skimuseet. Ordinær pris i museet er 150 kr for voksne, 75 for barn og 400 for familie. Skimuseet er gratis med Oslo Pass og for Skiforeningens medlemmer. Medlemskap i OBOS og A-kortet gir også rabatt. Inngangsbilletten betales ved ankomst i skimuseet. Ziplinen betaler du for hos oss i toppen av hopptårnet.

Reservasjon

Dersom du ønsker å reservere et tidspunkt innenfor våre åpningstider er dette mulig mot en reservasjonskostnad. Ved reservasjon er du sikret et tidspunkt å hoppe på, og kan planlegge deretter. Vi har også mulighet til å ta i mot større grupper utenfor våre åpningstider. Reservasjonskostnaden kommer i tillegg til de 679 kr. 

OBS! Husk å beregne god tid på å komme deg opp til toppen av tårnet, det kan være kø i heisen. Reservasjon gir ikke adgang til å gå foran heiskøen.

Antall personer
Reservasjonskostnad
1-3
500 Kr
4-10
1000 Kr
Over 10
2500 Kr

Grupperabatter

Ved reservasjon får grupper på mer enn 10 personer 10 % rabatt på ziplinen. Grupper på mer enn 30 personer får 15 %.

Rabatt for student, vernepliktige og honnør

Studenter (universitet, høyskole og folkehøyskole), vernepliktige og honnører får 2 for 1 på alle hverdager. Gyldig bevis må fremvises.

Andre rabatter

Er du medlem av Skiforeningen, OBOS eller A-kort vil du få 100 kroner avslag på Kollensvevet ved fremvisning av medlemsskapsbevis.

Rabatten gjelder for:
Skiforeningen: Kortholder + én gjest
OBOS: Kortholder + tre gjester
A-kort: Kortholder + fire gjester