Åpningstider Drop-in

ÅPNINGSTIDER:
Høstferien - uke 40 - 28.sept - 2.okt:
12:00 - 16:00 Drop-in mandag & tirsdag
12:00 - 18:00 Drop-in onsdag, torsdag & fredag
11:00 - 16:00 Drop-in lørdag & søndag

September:   
15:00 - 18:00 Drop-in onsdag, torsdag og fredag
11:00 - 16:00  Drop-in lørdag & søndag

Oktober:         
11:00 - 16:00  Drop-in lørdag & søndag

GRUPPE RESERVASJON:

Vi tar også imot små og store grupper og du kan reservere Kollensvevet utenom drop-in tidene. Når man reserverer har dere Kollensvevet for dere selv. Vi rigger opp og tilrettelegger spesielt for deres gruppe og vi tilpasser opplevelsen til deres behov.
Send en mail til booking@kollensvevet.no med tidspunkt, antall personer og deres ønsker. Vi vil komme raskt tilbake til dere med et forslag.

UTDRIKNINGSLAG:
På lørdager kan man reservere en tidsslot før vi åpner. Man reserverer da en minuttslott avhengig av hvor mange man er som skal ta ziplinen. Dersom ikke hele gjengen vil ta Kollensvevet kan brud/brudgom ta svevet sammen med 1-2 personer. Resten venter gjerne da nede ved landingsplattformen.
Send en mail til booking@kollensvevet.no med tidspunkt, antall personer skal hoppe og deres ønsker så kommer vi raskt tilbake til dere.

EVENTER OG ANDRE AKTIVITETER:
Vi tilbyr og tilrettelegger for andre aktiviteter i Kollen. Ta kontakt med oss dersom dere ønsker et forslag til utvidet aktivitets program. Har dere behov for hjelp til organisering kan vi også bidra med møterom, konferanserom, foredragsholdere, bespisning, hotell overnatting og transport.
Send oss en mail til booking@kollensvevet.no med deres ønsker så kommer vi raskt tilbake til dere.