Åpningstider Drop-in

ÅPNINGSTIDER:

NB! Av sikkerhetsmessige årsaker holder Kollensvevet stengt dersom det er nedbør/regn.

Oktober:
Lørdag & Søndag - Drop-in 11:00 - 16:00
Mandag til Fredag - grupper kan reservere egen tid.

November - til og med 15.november:
Lørdag & Søndag - Drop-in 11:00 - 16:00
Mandag til Fredag - grupper kan reservere egen tid.

Fra 16. november stenger Kollensvevet for sesongen. Vi åpner igjen i slutten av mars/starten av april 2021.

GRUPPE RESERVASJON:

Vi tar også imot små og store grupper og du kan reservere Kollensvevet utenom drop-in tidene. Når man reserverer har dere Kollensvevet for dere selv. Vi rigger opp og tilrettelegger spesielt for deres gruppe og vi tilpasser opplevelsen til deres behov.
Send en mail til booking@kollensvevet.no med tidspunkt, antall personer og deres ønsker. Vi vil komme raskt tilbake til dere med et forslag.

UTDRIKNINGSLAG:
På lørdager kan man reservere en tidsslot før vi åpner. Man reserverer da en minuttslott avhengig av hvor mange man er som skal ta ziplinen. Dersom ikke hele gjengen vil ta Kollensvevet kan brud/brudgom ta svevet sammen med 1-2 personer. Resten venter gjerne da nede ved landingsplattformen.
Send en mail til booking@kollensvevet.no med tidspunkt, antall personer skal hoppe og deres ønsker så kommer vi raskt tilbake til dere.

EVENTER OG ANDRE AKTIVITETER:
Vi tilbyr og tilrettelegger for andre aktiviteter i Kollen. Ta kontakt med oss dersom dere ønsker et forslag til utvidet aktivitets program. Har dere behov for hjelp til organisering kan vi også bidra med møterom, konferanserom, foredragsholdere, bespisning, hotell overnatting og transport.
Send oss en mail til booking@kollensvevet.no med deres ønsker så kommer vi raskt tilbake til dere.