Åpningstider Drop-in

ÅPNINGSTIDER 2021:

Kollensvevet åpner tidligst 15. mai 2021.

Alt avhenger av smittevernsreglene og vi forholder oss til retningslinjene som gis for Oslo kommune. Vi åpner så fort det er mulig!! Vi håper og åpne for
- grupper/kohorter som reserverer egen tid.
- drop-in - så snart det blir mulig :)  

Åpningstider for sesongen blir lagt ut her så fort dette blir avklart.

Vi tilbyr også andre aktiviteter som rappellering fra toppen av hopptårnet, og skreddersydde aktiviteter og opplevelser for grupper etter ønske og behov.

GRUPPE RESERVASJON:

Vi tar også imot små og store grupper og du kan reservere Kollensvevet utenom drop-in tidene. Når man reserverer har dere Kollensvevet for dere selv. Vi rigger opp og tilrettelegger spesielt for deres gruppe og vi tilpasser opplevelsen til deres behov.
Send en mail til booking@kollensvevet.no med tidspunkt, antall personer og deres ønsker. Vi vil komme raskt tilbake til dere med et forslag.

UTDRIKNINGSLAG:
På lørdager kan man reservere en tidsslot før vi åpner. Man reserverer da en minuttslott avhengig av hvor mange man er som skal ta ziplinen. Dersom ikke hele gjengen vil ta Kollensvevet kan brud/brudgom ta svevet sammen med 1-2 personer. Resten venter gjerne da nede ved landingsplattformen.
Send en mail til booking@kollensvevet.no med tidspunkt, antall personer skal hoppe og deres ønsker så kommer vi raskt tilbake til dere.

EVENTER OG ANDRE AKTIVITETER:
Vi tilbyr og tilrettelegger for andre aktiviteter i Kollen. Ta kontakt med oss dersom dere ønsker et forslag til utvidet aktivitets program. Har dere behov for hjelp til organisering kan vi også bidra med møterom, konferanserom, foredragsholdere, bespisning, hotell overnatting og transport.
Send oss en mail til booking@kollensvevet.no med deres ønsker så kommer vi raskt tilbake til dere.