KOLLENEVENT - AKTIVITETER TIL JULEBORDET

Aktiviteter til ditt julebord. Enten i Holmenkollen, eller der du er.

I tillegg til å levere arrangementer og event av alle slag i og rundt Holmenkollen har Kollen Event utviklet et mobilt aktivitets- og underholdningskonsept som vi kan ta med oss til dere:

Reisen til Julebordet

Reisen til julebordet er en morsom og engasjerende aktivitet designet for å fylle tiden fra arbeidsdagen er slutt til julebordet starter, men som passer like bra før eller under andre arrangementer som f.eks. en kick-off eller teambuilding-event.

Se for deg et lavterskel juleinspirert amazing-race med fokus på humor og lagånd, som tar deltakerne på en spennende reise fra kontoret, gjennom ulike poster eller aktiviteter, trygt frem til siste stopp som er julebordet. Det er ekstra morsomt hvis de ansatte ikke vet verken hvor julebordet er eller at det blir deres oppgave å finne frem!

Aktiviteten passer for alle, og kan tilpasses slik dere ønsker det, og til deres nivå. Vi tar med oss alt nødvendig utstyr og fikser alt, så er dere bare for dere å kose dere.

Reisen til Julebordet starter alltid med en kort og enkel briefing, før vi deler gruppen din inn i lag og starter leken. Om dere ønsker det avslutter vi med medaljeseremoni hvor vi kårer vinnere av ulike slag.

Vi kan starte og avslutte Reisen til Julebordet hvor dere vil, men ofte pleier vi å starte på kontoret deres før reisen tar deltakerne avgårde til dit hvor dere skal ha fest. Et alternativ som også fungerer fint er å ha hele arrangementet på kontoret deres, før dere reiser sammen til julebordet (det kan jo være praktisk hvis dere ikke vil være ute, eller det er langt fra kontoret til dit hvor dere skal).

Reisen til Julebordet blir alltid godt mottatt, skaper lagånd og får deltakerne i god stemningen slik at alt ligger til rette for et vellykket arrangement resten av kvelden.

Postene og aktivitetene skreddersys fra gruppe til gruppe, men vil alltid være spennende, morsomme og utfordrende. Vi legger oss helt etter deres nivå og gir dere akkurat hva dere ønsker.
 

Ta kontakt på event@kollensvevet.no for et uforpliktende tilbud


Pris:

Pris vil variere etter antall deltakere og aktiviteter. Kontakt oss for prisforslag.
Bestill nå

Hele året

Det er ingen krav til deltakerne. Reisen til Julebordet passer for grupper fra ti til flere hundre personer.