Kollen Challenge

Dette er en opplevelse fylt av adrenalin og utfordringer! Kollen Challenge starter med rappell ned fra hopptårnet. Deretter følger ulike utfordringer og oppgaver rundt i nærområdet, før turen ender tilbake til toppen av tårnet. Det hele avsluttes med å sveve ned Kollensvevet. Gjennomføres som én gruppe eller i lag. Velkommen til en uforglemmelig dag for din gruppe i Holmenkollen!

Kollen Challenge er for dere som ønsker en gjennomført drømmeopplevelse planlagt fra A til Å for hele bedriften, vennegjengen eller hvem som helst som ønsker seg en dag de aldri vil glemme. Kollen Challenge kan gjennomføres som en lag-konkurranse, eller som én gruppe.

Startskuddet går i toppen av hopptårnet. Derfra rappellerer lagene/gruppen ned mens man nyter byens beste utsikt.

Ferden fortsetter rundt i nærområdet og arenaen hvor man må løse ulike utfordringer. Ferdigheter, kunnskap, samarbeidsevner, problemløsningsegenskaper og presisjonstallent vil bli satt på prøve.

Målstreken er på toppen av hopptårnet (eller annet egnet sted). Her venter en ære og berømmelse for vinnerlaget, eller felles jubel for hele gruppen.

Som avslutning tar dere ziplinen ned igjen.

Vi tilpasser opplegget etter  størrelsen på gruppen og deres ønsker om varighet, aktiviteter, oppgaver, utfordringer.

Opplevelsen inneholder: alle aktiviteter, instruktører, guider som følger lagene/gruppen rundt.

Dersom det er andre behov i tillegg bistår vi gjerne med å legge til rette for servering, møterom, transport osv.

Pris for Kollen Challenge avhenger forskjellige faktorer. Bl.a om Kollensvevet likevel holder åpent, eller om vi må rigge opp og ned ekslusivt for dere.

Eksempel ved 10 personer, i sesong hvor Kollensvevet holder åpent likevel:

1.750,- pr pers ( inkludert alt).

Prisene inkluderer inngang til Skimuseet (obligatorisk).


Ta kontakt på booking@kollensvevet.no for å starte eventyret.